Θετικός στον κορωνοϊό ο άσσος των Νετς Κέβιν Ντουράντ

Θετικός στον κορωνοϊό ο άσσος των Νετς Κέβιν Ντουράντ

Άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στις τάξεις του ΝΒΑ, του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ΗΠΑ. Μάλιστα, το νέο κρούσμα αφορά έναν από τα αστέρια του ΝΒΑ και μέλος της ντριμ τιμ, Κέβιν Ντουράντ.  

Ο Ντουράντ είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες των Νετς που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό Covid-19. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος μετά την ανακοίνωση του συλλόγου, στην οποία πάντως δεν είχαν αναφερθεί ονόματα. 
 
Ο αστέρας του ΝΒΑ δήλωσε ότι είναι ένας από τους τρεις ασυμπτωματικούς αθλητές και πως ήθελε να στείλει ένα μήνυμα ΗΠΑ: «Προσέξτε, προστατέψετε τον εαυτό σας και μπείτε σε καραντίνα. Θα τα καταφέρουμε».

Από ΚΥΠΕ 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE