ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ: Αναβολή όλων των εξετάσεων μέχρι και τις 11/4

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ: Αναβολή όλων των εξετάσεων μέχρι και τις 11/4

Αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εξετάσεις της Υπηρεσίας Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, μέχρι τις 11 Απριλίου 2020, λόγω της κήρυξης της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (COVID-19), σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας.

Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων που αναβάλλονται θα ανακοινωθούν, σε μεταγενέστερο στάδιο, αναλόγως των συνθηκών που θα επικρατήσουν στη συνέχεια.

Σημειώνεται για όλους τους υποψηφίους ότι το περιεχόμενο της παρούσας ανακοίνωσης υπερισχύει της γραπτής ενημέρωσης που έχουν λάβει σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής όλων των προγραμματισμένων εξετάσεων μέχρι τις 11 Απριλίου 2020.

Το κοινό προτρέπεται να αποφεύγει τις προσωπικές επισκέψεις στην Υπηρεσία Εξετάσεων και να παρακολουθεί τις ανακοινώσεις για επαναπρογραμματισμό των εξετάσεων, οι οποίες θα γίνουν μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE