ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεκτοί και οι 6 επιβάτες της πτήσης από το Λίβερπουλ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεκτοί και οι 6 επιβάτες της πτήσης από το Λίβερπουλ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεκτοί και οι έξι επιβάτες που αφίχθησαν στο αεροδρόμιο Πάφου γύρω στις 13:10 με πτήση από το Λίβερπουλ.

Μετά από διευκρινήσεις σχετικά με τα πιστοποιητικά που είχαν μαζί τους στη βάση του πρόσφατου διατάγματος, έγινε αποδεκτή η αποβίβαση όλων.

Αρχικά οι υπεύθυνοι επέτρεψαν την έξοδο μόνο μιας Ελληνοκύπριας από το αεροπλάνο. Η κοπέλα είχε μαζί της την απαιτούμενη βεβαίωση από το προξενείο.

Ακολούθησε ένταση καθώς τα πιστοποιητικά που έφεραν οι υπόλοιποι επιβάτες δεν είχαν γίνει αποδεκτά από τις Αρχές.

Εν τέλει επιτράπηκε η έξοδος από το αεροσκάφος όλων των προσώπων και αφού προηγήθηκαν συζητήσεις για τα πιστοποιητικά τους, τα οποία και έγιναν αποδεκτά.

Πρόκειται για 3 Ελληνοκύπριους και 3 Βρετανους, μονιμοι κάτοικοι κύπρου

Πέρασαν απο θερμοκάμερα και μπαίνουν σε λεωφορείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE