Αποφασίστηκε Συνεδρία Ολομέλειας Βουλής εντός 24 ωρών από κατάθεση νομοθετημάτων για την κρίση

Αποφασίστηκε Συνεδρία Ολομέλειας Βουλής εντός 24 ωρών από κατάθεση νομοθετημάτων για την κρίση

Η Σύσκεψη Αρχηγών η Εκπροσώπων των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων που συνήλθε υπό τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, αποφάσισε ότι μόλις αποσταλούν στη Βουλή νομοθετήματα σε σχέση με την κρίση που περνά ο τόπος μας λόγω του κορωνοϊού, το Σώμα θα συνέλθει σε Ολομέλεια εντός 24 ωρών, ανεξαρτήτως ημέρας.

Η Ολομέλεια θα συνέλθει με τη λήψη όλων των επιβαλλομένων μέτρων, αναφέρει σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη Σύσκεψη, στην οποία διευκρινίζεται ότι εντός 24 ωρών πριν τη συνεδρία της Ολομέλειας θα συνέλθουν από κοινού οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές Οικονομικών και Εργασίας για εξέταση των νομοθετημάτων.
 
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι δύο Επιτροπές θα συνέλθουν σε κοινή συνεδρία στη μεγάλη αίθουσα που συνεδριάζει η Ολομέλεια, με όλα τα απαραίτητα μέτρα και στη σύνοδο θα παραστεί, με ευθύνη όλων, ο ελάχιστος δυνατός αριθμός ανθρώπων.
 
Η Σύσκεψη Αρχηγών, μέσω τηλεδιάσκεψης και πάλι, θα συνεχιστεί την Πέμπτη (19/03) στις 11.00.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE