Αποφασίστηκε Συνεδρία Ολομέλειας Βουλής εντός 24 ωρών από κατάθεση νομοθετημάτων για την κρίση

Αποφασίστηκε Συνεδρία Ολομέλειας Βουλής εντός 24 ωρών από κατάθεση νομοθετημάτων για την κρίση

Η Σύσκεψη Αρχηγών η Εκπροσώπων των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων που συνήλθε υπό τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, αποφάσισε ότι μόλις αποσταλούν στη Βουλή νομοθετήματα σε σχέση με την κρίση που περνά ο τόπος μας λόγω του κορωνοϊού, το Σώμα θα συνέλθει σε Ολομέλεια εντός 24 ωρών, ανεξαρτήτως ημέρας.

Η Ολομέλεια θα συνέλθει με τη λήψη όλων των επιβαλλομένων μέτρων, αναφέρει σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη Σύσκεψη, στην οποία διευκρινίζεται ότι εντός 24 ωρών πριν τη συνεδρία της Ολομέλειας θα συνέλθουν από κοινού οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές Οικονομικών και Εργασίας για εξέταση των νομοθετημάτων.
 
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι δύο Επιτροπές θα συνέλθουν σε κοινή συνεδρία στη μεγάλη αίθουσα που συνεδριάζει η Ολομέλεια, με όλα τα απαραίτητα μέτρα και στη σύνοδο θα παραστεί, με ευθύνη όλων, ο ελάχιστος δυνατός αριθμός ανθρώπων.
 
Η Σύσκεψη Αρχηγών, μέσω τηλεδιάσκεψης και πάλι, θα συνεχιστεί την Πέμπτη (19/03) στις 11.00.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE