ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεκτοί και οι 6 επιβάτες της πτήσης από το Λίβερπουλ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεκτοί και οι 6 επιβάτες της πτήσης από το Λίβερπουλ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεκτοί και οι έξι επιβάτες που αφίχθησαν στο αεροδρόμιο Πάφου γύρω στις 13:10 με πτήση από το Λίβερπουλ.

Μετά από διευκρινήσεις σχετικά με τα πιστοποιητικά που είχαν μαζί τους στη βάση του πρόσφατου διατάγματος, έγινε αποδεκτή η αποβίβαση όλων.

Αρχικά οι υπεύθυνοι επέτρεψαν την έξοδο μόνο μιας Ελληνοκύπριας από το αεροπλάνο. Η κοπέλα είχε μαζί της την απαιτούμενη βεβαίωση από το προξενείο.

Ακολούθησε ένταση καθώς τα πιστοποιητικά που έφεραν οι υπόλοιποι επιβάτες δεν είχαν γίνει αποδεκτά από τις Αρχές.

Εν τέλει επιτράπηκε η έξοδος από το αεροσκάφος όλων των προσώπων και αφού προηγήθηκαν συζητήσεις για τα πιστοποιητικά τους, τα οποία και έγιναν αποδεκτά.

Πρόκειται για 3 Ελληνοκύπριους και 3 Βρετανους, μονιμοι κάτοικοι κύπρου

Πέρασαν απο θερμοκάμερα και μπαίνουν σε λεωφορείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.