ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παιδίατρος του ΓΝ Λεμεσού το ένα κρούσμα- Κλείνει όπως όλα δείχνουν το τμήμα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παιδίατρος του ΓΝ Λεμεσού το ένα κρούσμα- Κλείνει όπως όλα δείχνουν το τμήμα

Γυναίκα παιδίατρος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού είναι σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline το ένα από τα εννιά επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 18/3.

Όπως πληροφορούμαστε η γιατρός μετά από ταξίδι της στην Ελλάδα είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό για κάποιες μέρες ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο για εργασία.

Έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών της, όπως και των υπόλοιπων 8 κρουσμάτων ενώ προληπτικά αναμένεται να κλείσει ο παιδιατρικός θάλαμος, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο τμήμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE