ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παιδίατρος του ΓΝ Λεμεσού το ένα κρούσμα- Κλείνει όπως όλα δείχνουν το τμήμα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παιδίατρος του ΓΝ Λεμεσού το ένα κρούσμα- Κλείνει όπως όλα δείχνουν το τμήμα

Γυναίκα παιδίατρος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού είναι σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline το ένα από τα εννιά επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 18/3.

Όπως πληροφορούμαστε η γιατρός μετά από ταξίδι της στην Ελλάδα είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό για κάποιες μέρες ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο για εργασία.

Έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών της, όπως και των υπόλοιπων 8 κρουσμάτων ενώ προληπτικά αναμένεται να κλείσει ο παιδιατρικός θάλαμος, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο τμήμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, στο Λήδρα Πάλας. Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δυο ηγετών μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE