ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο Ακρωτήρι ένα από νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα- Παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και είναι σε αυτοπεριορισμό

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο Ακρωτήρι ένα από νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα- Παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και είναι σε αυτοπεριορισμό

Σε αυτοπεριορισμό βρίσκεται το μέλος της κοινότητας των Βρετανικών Δυνάμεων Κύπρου που βρέθηκε θετικό σε κορωνοϊό, ενώ παρουσιάζει μόνο ήπια συμπτώματα.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένα μέλος της κοινότητας των Βρετανικών Δυνάμεων Κύπρου που έχει μόνιμη βάση στο Ακρωτήρι έχει βρεθεί θετικό στην εξέταση του COVID 19. To άτομο βρίσκεται επί του παρόντος σε αυτοπεριορισμό και παρουσιάζει μόνο ήπια συμπτώματα» αναφέρεται σε ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων.
 
Προστίθεται ότι ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων εντός των Βάσεων ανέρχεται σε τρία. 
 
Αναφέρεται ακόμη ότι δεν θα εκδοθούν περαιτέρω πληροφορίες, ενώ οι Βρετανικές Βάσεις λένε ότι συνεχίζουν να ευθυγραμμίζονται με την Κυπριακή Δημοκρατία για αντιμετώπιση της ασθένειας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE