ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο Ακρωτήρι ένα από νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα- Παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και είναι σε αυτοπεριορισμό

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο Ακρωτήρι ένα από νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα- Παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και είναι σε αυτοπεριορισμό

Σε αυτοπεριορισμό βρίσκεται το μέλος της κοινότητας των Βρετανικών Δυνάμεων Κύπρου που βρέθηκε θετικό σε κορωνοϊό, ενώ παρουσιάζει μόνο ήπια συμπτώματα.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένα μέλος της κοινότητας των Βρετανικών Δυνάμεων Κύπρου που έχει μόνιμη βάση στο Ακρωτήρι έχει βρεθεί θετικό στην εξέταση του COVID 19. To άτομο βρίσκεται επί του παρόντος σε αυτοπεριορισμό και παρουσιάζει μόνο ήπια συμπτώματα» αναφέρεται σε ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων.
 
Προστίθεται ότι ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων εντός των Βάσεων ανέρχεται σε τρία. 
 
Αναφέρεται ακόμη ότι δεν θα εκδοθούν περαιτέρω πληροφορίες, ενώ οι Βρετανικές Βάσεις λένε ότι συνεχίζουν να ευθυγραμμίζονται με την Κυπριακή Δημοκρατία για αντιμετώπιση της ασθένειας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE