ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δίνουν την μάχη τους διασωληνωμένοι 47χρονος και 63χρονος

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δίνουν την μάχη τους διασωληνωμένοι 47χρονος και 63χρονος

Σταθερή κρίνεται είναι η κατάσταση υγείας δυο ασθενών που προσβλήθηκαν από κορωνοϊο, ηλικίας 47 και 63χρόνων,  που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Ο πρώτος μεταφέρθηκε την Τρίτη 17/3 λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ ο 63χρονος, που είναι βρετανικής καταγωγής, μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείου Πάφου όταν διαπιστώθηκε πως προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

Βρισκόμαστε ενώπιον αυτών των εξελίξεων στο Κυπριακό μετά από δικές μας ενέργειες, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ενόψει της επίσκεψης του ΓΓ των ΗΕ, έχει συγκαλέσει σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.