ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δίνουν την μάχη τους διασωληνωμένοι 47χρονος και 63χρονος

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δίνουν την μάχη τους διασωληνωμένοι 47χρονος και 63χρονος

Σταθερή κρίνεται είναι η κατάσταση υγείας δυο ασθενών που προσβλήθηκαν από κορωνοϊο, ηλικίας 47 και 63χρόνων,  που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Ο πρώτος μεταφέρθηκε την Τρίτη 17/3 λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ ο 63χρονος, που είναι βρετανικής καταγωγής, μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείου Πάφου όταν διαπιστώθηκε πως προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE