ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δίνουν την μάχη τους διασωληνωμένοι 47χρονος και 63χρονος

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δίνουν την μάχη τους διασωληνωμένοι 47χρονος και 63χρονος

Σταθερή κρίνεται είναι η κατάσταση υγείας δυο ασθενών που προσβλήθηκαν από κορωνοϊο, ηλικίας 47 και 63χρόνων,  που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Ο πρώτος μεταφέρθηκε την Τρίτη 17/3 λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ ο 63χρονος, που είναι βρετανικής καταγωγής, μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείου Πάφου όταν διαπιστώθηκε πως προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE