ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δίνουν την μάχη τους διασωληνωμένοι 47χρονος και 63χρονος

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δίνουν την μάχη τους διασωληνωμένοι 47χρονος και 63χρονος

Σταθερή κρίνεται είναι η κατάσταση υγείας δυο ασθενών που προσβλήθηκαν από κορωνοϊο, ηλικίας 47 και 63χρόνων,  που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Ο πρώτος μεταφέρθηκε την Τρίτη 17/3 λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ ο 63χρονος, που είναι βρετανικής καταγωγής, μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείου Πάφου όταν διαπιστώθηκε πως προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις προεδρικές εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις προεδρικές εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE