ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δ. Πέγειας: Στήριξη και εξυπηρέτηση ατόμων τρίτης ηλικίας για αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Δ. Πέγειας: Στήριξη και εξυπηρέτηση ατόμων τρίτης ηλικίας για αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Τη στήριξη και εξυπηρέτηση ατόμων τρίτης ηλικίας και ευπαθών ομάδων ανακοινώνει ο Δήμος Πέγειας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δ.Πέγειας, αρμόδιοι λειτουργοί του Δήμου Πέγειας θα βρίσκονται στη διάθεση των ατόμων τρίτης ηλικίας και των ευπαθών ομάδων, που χρειάζονται οποιαδήποτε βοήθεια και ειδικά με τις αγορές των απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης και τις προμήθειες αναγκαίων φαρμάκων.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα άτομα αυτά μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 26621113, 26621244 από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 02:30 κατά τις εργάσιμες μέρες. 

Επίσης ο Δήμος Πέγειας αναφέρει πως μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Κύπρο και την ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς του Κράτους για περιορισμό της εμφάνισης της ασθένειας, παρακαλεί τους δημότες του που έχουν ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και παρουσιάζουν ή δεν παρουσιάζουν συμπτώματα, να αποφύγουν την προσέλευση τους εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου, σύμφωνα και με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Επισημαίνει πως όλοι οι επιβάτες που έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό θα πρέπει να αυτοπαρακολουθούνται χωρίς περιορισμούς στη μετακίνηση και στην περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων να παραμένουν στο σπίτι και να επικοινωνούν με το Κέντρο Κλήσεων 1420 αναφέροντας το πρόσφατο ταξιδιωτικό ιστορικό τους.

Καλεί για οποιαδήποτε βοήθεια να επικοινωνήσουν  με τα Γραφεία του Δήμου στο τηλ: 26621113.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Δ. Πέγειας απευθύνει επίσης έκκληση προς όλους τους δημότες, όπως τηρούν τις οδηγίες προσωπικής υγιεινής και λαμβάνουν προληπτικά μέτρα αυτοπροστασίας. Όσοι παρουσιάζουν συμπτωματολογία που παραπέμπει σε λοίμωξη του αναπνευστικού καλούνται όπως επικοινωνούν άμεσα με το Κέντρο Κλήσεων 1420.

Σημειώνεται ότι συνεχής ενημέρωση και επίσημη πληροφόρηση με οδηγίες για τον νέο κορωνοϊό αναρτώνται από το Υπουργείο Υγείας στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας στη διεύθυνση www.pio.gov.cy/coronavirus , καταλήγει ο Δ. Πέγειας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top