ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βοήθεια παράσχει το Κ.Σ. Κουκλιών στους ηλικιωμένους , ακόμη και μαγειρεμένο φαγητό

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βοήθεια παράσχει το Κ.Σ. Κουκλιών στους ηλικιωμένους , ακόμη και μαγειρεμένο φαγητό

Έτοιμο να παράσχει βοήθεια σε όσους κατοίκους δυσκολεύονται στην μετακίνηση τους είναι το Κ.Σ. Κουκλιών ενώ γυναίκα κάτοικος Κουκλιών εξέφρασε την προθυμία της να μαγειρεύει φαγητό για τα άτομα της τρίτης ηλικίας της κοινότητας της αφιλοκερδώς με την παραχώρηση υλικών από την κοινοτική αρχή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Κ.Σ. Κουκλιών κάλεσε όσους χρειάζονται βοήθεια να επικοινωνούν με το 26812812, στα γραφεία του Κ.Σ. Κουκλιών.

Εξάλλου με γραπτή ανακοίνωση, ο κοινοτάρχης του Κ.Σ. Κουκλιών Μιχαλάκης Νικολάου ευχαρίστησε δημόσια συγχωριανή του, που δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομα της, και η οποία είναι πρόθυμη να μαγειρεύει αφιλοκερδώς για όσους έχουν ανάγκη, κυρίως ηλικιωμένους και κλινήρεις.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κουκλιών θα της παράσχει τα υλικά για αυτή την προσπάθεια της, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»

Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»

Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE