ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το μήνυμα του υπ. Υγείας προς τους γονείς φοιτητών –«Νιώθω τον πόνο τους» - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το μήνυμα του υπ. Υγείας προς τους γονείς φοιτητών –«Νιώθω τον πόνο τους» - VIDEO

Ένα ξεχωριστό μήνυμα στους γονείς φοιτητών και γενικότερα στους Κύπριους του εξωτερικού στέλνει ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τονίζει: «Αφουγκράζομαι την αγωνία όλων και του καθενός ξεχωριστά. Προτιμώ να πάρω επώδυνες αποφάσεις έστω και αν τελικά αποδειχθούν υπερβολικές, παρά να αφεθούμε απροστάτευτοι».

Υπό το μήνυμα αυτό, δημοσιεύει οπτικό υλικό με το απόσπασμα της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε νωρίτερα εντός της ημέρας και τον παρουσιάζει να απευθύνεται στους Κύπριους του εξωτερικού, τους φοιτητές, τους γονείς και τους συγγενείς τους.

Στο συγκεκριμένο μέρος των τοποθετήσεών του αιτιολόγησε στους προαναφερθέντες τα αυστηρά μέτρα που αναγκάστηκε να λάβει, τονίζοντας ότι προτεραιότητα είναι η «διασφάλιση της υγείας του πολίτη ατομικά και όλων μας συλλογικά».

Στις ίδιες δηλώσεις είχε αναφέρει πως το δίλημμα δεν είναι ανάμεσα σ΄ αυτό που θέλουμε κι αυτό που μας αρέσει, αλλά «η επιλογή είναι μεταξύ ζωής και θανάτου».

Δείτε το VIDEO που δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο twitter:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top