Έναρξη λειτουργίας διαδικτυακής πλατφόρμας για Κύπριους στη Βρετανία

Έναρξη λειτουργίας διαδικτυακής πλατφόρμας για Κύπριους στη Βρετανία

Την έναρξη λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας «Covid-19: Getting through this together», στην οποία παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες.

Συστάσεις και σύνδεσμοι για Κύπριους επισκέπτες και φοιτητές που βρίσκονται αυτή την περίοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και για την κυπριακή παροικία Ηνωμένου Βασιλείου, ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου και με τη στήριξη του Επιτρόπου Προεδρίας.
 
Η πλατφόρμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου, στην πιο κάτω διεύθυνση: https://cypriotfederation.org.uk/covid19support/
 
Στο ευρύτερο πλαίσιο της προσπάθειας για την ουσιαστικότερη δυνατή στήριξη όλων των Κυπρίων που βρίσκονται στο εξωτερικό, το Υπουργείο Εξωτερικών καταρτίζει δίκτυο επαγγελματιών στον τομέα της υγείας που καλύπτει όλες τις χώρες ανά το παγκόσμιο όπου εδρεύουν Διπλωματικές Αποστολές της Δημοκρατίας, με στόχο την διασφάλιση της παροχής ιατρικών υπηρεσιών εκεί και όπου προκύπτει ανάγκη, καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE