ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ραγδαία αύξηση - 9 νεκροί και 670 κρούσματα

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ραγδαία αύξηση - 9 νεκροί και 670 κρούσματα

Η Τουρκία έρχεται αντιμέτωπη με τον κορωνοϊο ο οποίος φαίνεται να εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην χώρα.

Στους 9 έφτασαν οι νεκροί στην Τουρκία από τον κορωνοϊό, ενώ τα κρούσματα από 359 μέσα σε 24 ώρες έφτασαν τα 670, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά, μέσω του λογαριασμού του στο τουίτερ.

Σύμφωνα με τον Τούρκο Υπουργό, το τελευταίο 24 έγιναν 3,656 εξετάσεις για κορωνοϊό και τα αποτελέσματα για 311 ήταν θετικά.

Άλλοι 5 ασθενείς ηλικιωμένοι και με χαμηλό ανοσοποιητικό έχασαν τη ζωή τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.