Ισχυρός σεισμός στην Δυτικη Ελλάδα - Ζημιές και σε κτίρια

Ισχυρός σεισμός στην Δυτικη Ελλάδα - Ζημιές και σε κτίρια

Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε τη Δυτική Ελλάδα στις 02.49 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με εκτιμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου ο σεισμός είχε ένταση 5,4 ρίχτερ με επίκεντρο 14 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πάργας και εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα. 

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Θεσπρωτία και την Πρέβεζα όπου ο κόσμος πετάχτηκε έντρομος στον δρόμο. Επίσης αισθητός έγινε στο Ιωάννινα την 'Αρτα, την Κέρκυρα και γενικότερα στη ευρύτερη περιοχή.

Σε κάποιες περιοχές υπήρχαν υλικές ζημιές και σε κτίρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE