Ισχυρός σεισμός στην Δυτικη Ελλάδα - Ζημιές και σε κτίρια

Ισχυρός σεισμός στην Δυτικη Ελλάδα - Ζημιές και σε κτίρια

Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε τη Δυτική Ελλάδα στις 02.49 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με εκτιμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου ο σεισμός είχε ένταση 5,4 ρίχτερ με επίκεντρο 14 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πάργας και εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα. 

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Θεσπρωτία και την Πρέβεζα όπου ο κόσμος πετάχτηκε έντρομος στον δρόμο. Επίσης αισθητός έγινε στο Ιωάννινα την 'Αρτα, την Κέρκυρα και γενικότερα στη ευρύτερη περιοχή.

Σε κάποιες περιοχές υπήρχαν υλικές ζημιές και σε κτίρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

Tις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, υπό το φως των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων, ανέλυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στη διάρκεια ομιλίας του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο Ζάγκρεμπ, της Κροατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE