Ισχυρός σεισμός στην Δυτικη Ελλάδα - Ζημιές και σε κτίρια

Ισχυρός σεισμός στην Δυτικη Ελλάδα - Ζημιές και σε κτίρια

Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε τη Δυτική Ελλάδα στις 02.49 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με εκτιμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου ο σεισμός είχε ένταση 5,4 ρίχτερ με επίκεντρο 14 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πάργας και εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα. 

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Θεσπρωτία και την Πρέβεζα όπου ο κόσμος πετάχτηκε έντρομος στον δρόμο. Επίσης αισθητός έγινε στο Ιωάννινα την 'Αρτα, την Κέρκυρα και γενικότερα στη ευρύτερη περιοχή.

Σε κάποιες περιοχές υπήρχαν υλικές ζημιές και σε κτίρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE