ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαρτυρία οδήγησε στη σύλληψη 19χρονου- ΄Φέρεται να προέβη σε εγκληματική ενέργεια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαρτυρία οδήγησε στη σύλληψη 19χρονου- ΄Φέρεται να προέβη σε εγκληματική ενέργεια

Στη σύλληψη 19χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε το Σάββατο 21/3 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της ίδιας μέρας στη Λεμεσό. 

 

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 4.40π.μ., σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί 20χρονος, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στη Λεμεσό. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου κατέσβησαν τη φωτιά, ενώ μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις. 

Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, ενώ στο αυτοκίνητο, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές. 

Από τις εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 19χρονου, στη βάση των οποίων εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 19χρονος συνελήφθη σήμερα, το μεσημέρι και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE