ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: 6 χρόνια από το θάνατο του Τάσου Μητσόπουλου και μας λείπει

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: 6 χρόνια από το θάνατο του Τάσου Μητσόπουλου και μας λείπει

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με μια ανάρτηση του στα social media τίμησε την μνήμη του Τάσου Μητσόπουλου.

Εξι χρόνια χωρίς τον Τάσο Μητσόπουλο και ο Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης δεν θα μπορούσε να μην μνημονεύσει τα 6 χρόνια απο το θάνατο του Τασου Μητσόπουλου.

Ενός φίλου, ανθρωπου και πολιτικού οπως αναφέρει που του λείπει.

Ηταν 22 Μαρτίου 2014 όταν ο τότε Υπουργος Άμυνας, Τάσος Μητσόπουλος, άφησε την τελευταία του πνοή στα 49 του χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξης εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Να θυμήσουμε ότι ο Τάσος Μητρόπουλος βρέθηκε λιπόθυμος στο γραφείο του από την γραμματέα του την προηγούμενη μέρα. 

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ανέβασε στο twitter  την πιο κάτω ανάρτηση στη μνήμη του Τάσου Μητσόπουλου

"6 χρόνια από το θάνατο του Τάσου Μητσόπουλου και μας λείπει ως άνθρωπος, ως φίλος, ως πολιτικός, ως πατριώτης. Αιωνία ας είναι η μνήμη του"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE