ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Η νοσηλεύτρια έδωσε απάντηση σε όσους αντιμετώπισαν με ψυχρότητα τον θάνατο του 70χρονου - «…ο κορωνοϊός τον πείραξε τώρα;»

ΚΥΠΡΟΣ: Η νοσηλεύτρια έδωσε απάντηση σε όσους αντιμετώπισαν με ψυχρότητα τον θάνατο του 70χρονου - «…ο κορωνοϊός τον πείραξε τώρα;»

Νοσηλεύτρια του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, που είχε επαφή με τον 70χρονο, ο οποίος νόσησε με κορωνοϊό και απεβίωσε το βράδυ του Σαββάτου (21/03), μεταφέρει κάποιες από τις στιγμές που έζησε μαζί του και δίδει απάντηση σε όσους προσπάθησαν να αποδώσουν τον θάνατό του σε άλλα αίτια, αντί να δείξουν ανθρωποκεντρισμό.

Σύμφωνα με την προσωπική της μαρτυρία την περασμένη Τρίτη (17/03) αν και ο 70χρονος είχε βεβαρημένο ιστορικό ήταν ευδιάθετος και έπαιζε με το κρεβάτι του.

Μεταξύ άλλων φανερώνει δυσαρέσκεια που κάποιοι έσπευσαν να εκφράσουν τη θέση ότι δεν αποβίωσε από κορωνοϊό και προσέγγισαν με ψυχρότητα τον θάνατό του: «Παρακολουθώ όμως όλα όσα αναγράφονται και λέγονται παντού… και νιώθω για μια ακόμη φορά λύπη…απογοήτευση...και πίκρα...Εντάξει καλέ...ήταν μεγάλος..είχε και βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό...άρα οκ.. ο κορωνοϊός τον πείραξε τώρα;».

Το πλήρες κείμενο της μαρτυρίας που ανήρτησε στο facebook:
«Ναι ο 1ος θανατος απο επιβεβαιωμένο κρουσμα κορονοιου ειναι γεγονος απο ψες το βραδυ..Παρακολουθω ομως ολα οσα αναγραφονται και λεγονται παντου..και νιωθω για μια ακομη φορα λυπη..απογοητευση...και πικρα...Ενταξει καλε..ηταν μεγαλος..ειχε και βεβαρημενο ιατρικο ιστορικο..αρα οκ..ο κορονοιος τον πειραξε τωρα??

Απο ποτε Πατριωτες..Συνανθρωποι γιναμε μετρονομοι της ζωης και του θανατου???Κανουμε το οτιδηποτε για να κρατησουμε καποιον στη ζωη..δε κανουμε οτιδηποτε να τον στειλουμε μια ωρα αρχύτερα...Και ναι ημουν εκει..με τον ανθρωπο..και ναι ειχε προβληματα υγειας και ναι πολλα κ πολλα..και δε θα πω τιποτα Αλλο..Και ναι δε ξερω αν θα ζουσε και για ποσο ακομα..Αλλα..να πω απλα ήμασταν νυχτερι την Τριτη μαζι...και επαιζε με το κρεβατι του ανεβοκατεβαινε...και του πηρα το τηλεκοντρολ και γελασαμε ανθρωπινα..Και οταν βγηκε θετικος και τον περνανε για Αμμοχωστο ολο αγωνια μας κοιτουσε και ρωτουσε ποτε θα γυρισει πισω και γιατι του βαζουμε και τα πραματα του μαζι...και μεις τον καθησυχαζαμε...παλι ανθρωπινα..

Εγω λοιπον για να καταληξω..δεν μπορω να παρω αποφαση για το ποσο θα ζησει καποιος..ποτε θα πεθανει και απο τι.. και αν ειναι οκ που πεθανε...τελικα απ αυτο!!Και να νιωσω εν τέλει και ανακουφιση!!Εγω ξερω κανουμε τα παντα να ζησει καποιος...γιατι μιλαμε για Ανθρωπους..οχι για αναλωσιμους αριθμους!!!Οπως φανταζομαι και κανενας δε θα ηθελε να παρει αποφαση καποιος αλλος για το ποτε θα πεθανει και απο τι ειναι καλυτερα.. ο πατερας του, η η μανα του, η γιαγια του, η ο ιδιος στην τελικη!!!

Αυτα..καλη συνεχεια σε ολους και Προσεχετε απλα τους εαυτους σας και τους δικους σας ανθρωπους η καλυτερα ολους τους Ανθρωπους!!».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top