ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το 25% και το 38% των επιβεβαιωμένων περιστατικών αφορούν συγκεκριμένες ομάδες πολιτών

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το 25% και το 38% των επιβεβαιωμένων περιστατικών αφορούν συγκεκριμένες ομάδες πολιτών

Από ένα και μόνο περιστατικό επιμολύνθηκε με κορωνοϊό απίστευτα μεγάλος αριθμός ατόμων…

Μετά και από την τελευταία ενημέρωση που έγινε από το Υπουργείο Υγείας για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, προκύπτει ότι το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μετρά ακόμα πληγές.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Κυριακής (22/03) ακόμη τέσσερα πρόσωπα που συνδέονται με το δημόσιο νοσηλευτήριο της εν λόγω επαρχίας προστέθηκαν στα επβεβαιωμένα κρούσματα στην Κύπρο.

Συνολικά 24 πρόσωπα που εργάζονταν στο Γ.Ν. Πάφου έχουν νοσήσει από κορωνοϊό. Αν υπολογίσουμε ότι συνολικά 95 πρόσωπα έχουν επιβεβαιωθεί με κορωνοϊό (συμπεριλαμβανομένων και των τριών περιστατικών στις Βάσεις), τότε μιλούμε για ένα ποσοστό της τάξεως του 25%.

Το αντίστοιχο ποσοστό για τα περιστατικά από το εξωτερικό είναι 36, ποσοστό 38% (37.8%).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).