ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νεαρός έσπαζε τζάμια αυτοκινήτων και φώναζε «Έχω κορωνοϊό, μην με πλησιάζετε» – Έφτυσε αστυνομικούς

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νεαρός έσπαζε τζάμια αυτοκινήτων και φώναζε «Έχω κορωνοϊό, μην με πλησιάζετε» – Έφτυσε αστυνομικούς

«Είμαι θετικός στον κορωνοϊό, μην με πλησιάζετε», φέρεται να φώναζε σε αστυνομικούς ένας 26χρονος Έλληνας, όταν τον συνέλαβαν το βράδυ της Κυριακής (22/2) λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Βούλας, ενώ έσπαζε καθρέφτες αυτοκινήτων.

Ο νεαρός, που είπε στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε από το Λονδίνο, φέρεται όπως μετέδωσε το STAR ότι πρόβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του και ότι έφτυσε αστυνομικούς στο πρόσωπο. Το ίδιο φέρεται ότι έκανε και όταν τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Σε βάρος του 26χρονου, ο οποίος έπρεπε να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω επιστροφής του από το εξωτερικό, σχηματίστηκε δικογραφία.

Παράλληλα, οι 14 αστυνομικοί που ήταν στο περιστατικό τέθηκαν σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE