ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ – Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Το… «ΣΙΓΟΨΗΝΟΥΝ» για αύξηση ομάδων λόγω του κορωνοϊού; (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

ΚΥΠΡΟΣ – Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Το… «ΣΙΓΟΨΗΝΟΥΝ» για αύξηση ομάδων λόγω του κορωνοϊού; (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Μιλώντας στον Active, ο Πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου “Καραβίδας”, τάχθηκε κι αυτός υπέρ της ακύρωσης του φετινού πρωταθλήματος τουλάχιστον για τις ομάδες του Β΄ γκρουπ.

Ένα σενάριο που σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις άλλων παραγόντων ομάδων του Β΄ γκρουπ, το βλέπουν με θετικό μάτι και άλλες ομάδες, με την προϋπόθεση φυσικά ότι δεν θα υπάρξει διαβάθμιση αυτή τη σεζόν και σε τέτοια περίπτωση, θα είναι ορατό το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων σε 14, προκειμένου να μην αδικηθούν οι σύλλογοι της Β΄ κατηγορίας που δίνουν μάχη όλη τη σεζόν για την άνοδο τους.

Βέβαια, αν υποθέσουμε ότι θα παρθεί μία τέτοια απόφαση, να ακυρωθεί δηλαδή ο Β΄ όμιλος και να μη διεξαχθούν οι εναπομείναντες εννέα αγωνιστικές ακόμα κι αν είναι εφικτή – κάποια στιγμή – η επανέναρξη του πρωταθλήματος, το ποιες ομάδες θα ανέβουν (και αν ανέβουν) στην Α΄ κατηγορία είναι… μία άλλη ιστορία που θα μας απασχολήσει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Για την ώρα, ας μη συνεχίσουμε τη σεναριολογία περί 12 και 14 ομάδων και ακύρωσης του Β΄ γκρουπ για φέτος και ας δούμε τι απάντησε ο Πρόεδρος της Δόξας στα ακόλουθα ερωτήματα που σχετίζονται με το συγκεκριμένο θέμα:

Για το ότι βρέθηκε στη σύσκεψη των ομάδων του Β΄ γκρουπ, οι οποίες ζητούν ακύρωση του πρωταθλήματος: «Είναι λόγια του αέρα. Αυτή την στιγμή, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει».

Για το τι απαντά σε αυτούς που λένε ότι δεν είναι σωστό να μη διεξαχθούν οι αγώνες του Β΄ γκρουπ και να γίνουν μόνο τα ντέρμπι του Α΄ ομίλου: «Γιατί δεν είναι σωστό και γιατί δεν ακούγεται καλά; Στο Β΄ γκρουπ δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα. Στο Α΄ γκρουπ παίζονται λεφτά, Ευρώπη και πρωτάθλημα. Αν πούνε ότι πάμε για πρωτάθλημα με 14 ομάδες έστω προσωρινά και να πάμε σπίτι μας οι ομάδες του Β΄ γκρουπ δεν είναι καλό σενάριο; Ας παίξει το πρώτο γκρουπ, τουλάχιστον τον Ιούνιο».

Για το αν θα δεχόταν το σενάριο με τις 14 ομάδες: «Το να γίνουν οι ομάδες 14 το έλεγα και πέρσι, δεν το λέω τώρα που η Δόξα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας».

Για το αν θα ήταν πιο ορθό να μείνουν 10 ομάδες στην Α’ Κατηγορία και όχι από 12 να γίνουν 14, προκειμένου να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερος ανταγωνισμός: «Για να το λες αυτό, πρέπει να είσαι μαλλωμένος με το ποδόσφαιρο. Εγώ που είμαι πρόεδρος μίας μικρής ομάδας θα μου κάνεις το όνειρο της Α’ κατηγορίας, όνειρο απατηλό; Έχουμε κι εμείς δικαίωμα να παίζουμε στην Α΄ κατηγορία».

Να σημειωθεί πάντως, ότι κλείνοντας τη συζήτηση, ανέφερε:

«Όλοι να πάνε σπίτι τους και όταν τελειώσει αυτό το κακό με τον κορωνοϊό, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν είναι αυτά, πράγματα που πρέπει να βλέπουμε τώρα, δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει και αν θα γίνει. Η Δόξα πάντως ότι και να γίνει, δεν αδικείται (σσ. γέλια)».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top