ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανακοίνωσε απαγόρευση αχρείαστων μετακινήσεων ο Πρόεδρος

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανακοίνωσε απαγόρευση αχρείαστων μετακινήσεων ο Πρόεδρος

Διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό απηύθυνε το βράδυ της Δευτέρας 23/3.

Ο Νίκος Αναστασιάδης επέλεξε για άλλη μια φορά αυτό τον τρόπο ώστε να εξαγγείλει τα νέα αυστηρότερα μέτρα, αφού φαίνεται πως δεν υπήρξε πλήρης πειθαρχία στις οδηγίες με αποτέλεσμα να ληφθούν αποφάσεις για πιο δραστικά μέτρα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «βρισκόμαστε σε πόλεμο, ένας πόλεμος που κερδίζεται μόνο αν μείνουμε στα καταφύγια.»

«Δεν διανοούμαι ότι θα φτάσουμε στο σημείο της Ιταλίας ή της Ισπανίας όπου γιατροί επιλέγουν ποιο θα ζήσουν ή ποιοι θα πεθάνουν» συμπλήρωσε ο Νίκος Αναστασιάδης και ανακοίνωσε απαγόρευση αχρείαστων μετακινήσεων από τις 18:00 το απόγευμα της 24ης Μαρτίου δίαταγμα που θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι της 13 Απριλίου.

 

Περισσότερα σε λίγο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE