ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Έπιασε λιμάνι κρουαζιερόπλοιο με πολλά κρούσματα- Στο Νοσοκομείο ασθενής σε σοβαρή κατάσταση

 ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Έπιασε λιμάνι κρουαζιερόπλοιο με πολλά κρούσματα- Στο Νοσοκομείο ασθενής σε σοβαρή κατάσταση

Λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (24/03) το Ιταλικό κρουαζιερόπλοιο Costa Dıadema ελλιμενίστηκε στην Λεμεσό για να αφήσει επιβάτη με συμπτώματα κορωνοϊού, ο οποίος σημείωσε ραγδαία επιδείνωση και χρειαζόταν άμεσα αναπνευστήρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ασθενής μεταφέρθηκε με σωστική λέμβο στο Λιμάνι, όπου και έγινε η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αμέσως μετά.

Όπως επισημαίνετε, το κρουαζιερόπλοιο δεν παρέμεινε στο λιμάνι της Λεμεσού αλλά αναχώρησε για την Ιταλία, στην οποία και αναμένεται να φτάσει στις 27 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Ιταλική εφημερίδα Lıberoreporter υπάρχουν και άλλα ύποπτα κρούσματα εντός του κρουαζιερόπλοιου. Υπολογίζεται τα κρούσματα να φτάνουν τα 80.

Το πλοίο μεταφέρει 1500 μέλη πληρώματος, δεν έχει τουρίστες και ο ασθενής ήταν σε άσχημη κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE