ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 19 μέχρι τώρα τα θύματα στην Αίγυπτο - 366 συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 19 μέχρι τώρα τα θύματα στην Αίγυπτο - 366 συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Τη μεγαλύτερη αύξηση από κάθε άλλη ημέρα, παρουσίασαν οι θάνατοι από κορωνοϊό στην Αίγυπτο, καθώς πέντε ακόμη άνθρωποι έχασαν το τελευταίο 24ωρο τη μάχη με το φονικό ιό, ανεβάζοντας τα συνολικά θύματα στα 19 άτομα. Πρόκειται για έναν Ινδό πολίτη και τέσσερις Αιγυπτίους.

Επίσης, καταγράφηκαν 39 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας τα συνολικά στα 366.
 
Πάντως, το Υπουργείο Υγείας της χώρας επισημαίνει ότι 12 άτομα ανάρρωσαν εντελώς. Πρόκειται για 10 αλλοδαπούς και 2 Αιγυπτίους πολίτες, ενώ 68 άνθρωποι έχουν συνολικά ανακάμψει πλήρως από τον ιό στη χώρα, με 96 άτομα να παρουσιάζονται αρνητικοί στον ιό στις επαναλαμβανόμενες εξετάσεις για τον Covid -19.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE