Γ. Εισαγγελέας: Σε ευθετότερο χρόνο η συζήτηση για τη συνταγματικότητα των μέτρων ζωής ή θανάτου

Γ. Εισαγγελέας: Σε ευθετότερο χρόνο η συζήτηση για τη συνταγματικότητα των μέτρων ζωής ή θανάτου

Η συζήτηση για τη συνταγματικότητα των μέτρων ζωής ή θανάτου που προκρίνει η Κυβέρνηση να γίνει σε ευθετότερο χρόνο «που θα έχουμε την πολυτέλεια να κρίνουμε εκ του ασφαλούς», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, κληθείς να σχολιάσει δημόσιες δηλώσεις για τη συνταγματικότητα των ληφθέντων μέτρων.

«Παρ` όλον ότι ο καθένας μας δικαιούται ασφαλώς να έχει άποψη και να την εκφράζει, πιστεύω ότι οι μη νομικοί θα πρέπει να αφήσουν τα νομικά στους νομικούς, οι δε νομικοί να αφήσουν επί του παρόντος τις συζητήσεις επί θεμάτων συνταγματικότητας για μέτρα ζωής ή θανάτου που προκρίνει η κυβέρνηση έχοντας πλήρη εικόνα της κατάστασης, για ευθετότερο χρόνο που θα έχουμε την πολυτέλεια να κρίνουμε εκ του ασφαλούς», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γενικός Εισαγγελέας.

Από ΚΥΠΕ 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE