Εξετάσεις κορωνοϊού για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μέλη προσωπικού Προεδρικού

Εξετάσεις κορωνοϊού για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μέλη προσωπικού Προεδρικού

Σε προληπτικές εξετάσεις για τον κορωνοϊό υποβάλλονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και μέλη του προσωπικού του Προεδρικού που έρχονται σε επαφή μαζί του.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, σήμερα το πρωί έγινε δειγματοληψία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα μέλη του προσωπικού του Προεδρικού που έρχονται σε επαφή με αυτόν.

Σύμφωνα με τον κ. Κουσιο, οι αναλύσεις θα γίνουν από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.

"Δεν κάποιο υπάρχει ύποπτο κρούσμα, όμως λήφθηκε απόφαση από την Προεδρία να γίνουν προληπτικά οι εξετάσεις για σκοπούς προστασίας του Προέδρου και των άλλων μελών της Προεδρίας. Επίσης τηρούμε τις αναγκαίες αποστάσεις και γίνεται μέτρηση της θερμοκρασίας του κάθε ατόμου", ανέφερε ο κ. Κούσιος, ο οποίος περιλαμβάνεται μεταξύ των ατόμων από τα οποία λήφθηκαν δείγματα για εξέταση.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο Εκπρόσωπος είπε πως εξετάσεις κορωνοϊού θα γίνουν και για τους Υπουργούς.

Σημειώνεται πως το Υπουργικό θα συνέλθει την Πέμπτη (26/03), μεταξύ άλλων, για να εγκρίνει νομοσχέδια που αφορούν θέματα που σχετίζονται με την επιδημία του κορωνοϊού, ώστε αυτά να τεθούν την Παρασκευή για ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE