Πολωνοί και Ελληνες επαναπατρίζονται από τη Λάρνακα σε Βαρσοβία και Αθήνα

Πολωνοί και Ελληνες επαναπατρίζονται από τη Λάρνακα σε Βαρσοβία και Αθήνα

Δυο πτήσεις αναχωρούν σήμερα από το αεροδρόμιο Λάρνακας μεταφέροντας επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στην Κύπρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι μία πτήση αναμένεται να αναχωρήσει εντός ολίγου για τη Βαρσοβία μεταφέροντας 63 άτομα.

Άλλα 17 άτομα είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο Λάρνακας για την Αθήνα, με πτήση που αναμένεται να απογειωθεί γύρω στις δύο το μεσημέρι.

Εν τω μεταξύ αύριο αναχωρεί μία πτήση για Μόσχα μεταφέροντας πίσω στη χώρα τους Ρώσους υπηκόους.

Σημειώνεται ότι τα μόνα αεροσκάφη που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Λάρνακας είναι τα εμπορικά.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE