ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ενα ακόμα κρούσμα κορωνοϊου, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ενα ακόμα κρούσμα κορωνοϊου, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Ένα ακόμα πρόσωπο διακομίσθηκε την Τρίτη (24/3) στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι την Τρίτη μεταφέρθηκε μία γυναίκα, κρούσμα κορωνοϊού, η οποία εργαζόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο Νοσοκομείο Αναφοράς για πιο στενή παρακολούθηση.

Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία και συνολικά στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται 18 άνθρωποι.

Την ίδια ώρα τέσσερα πρόσωπα νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου για πιο στενή παρακολούθηση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE

LIVE: Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

LIVE: Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ