ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο διάταγμα για διαζευγμένους γονείς και άτομα με χρόνιες παθήσεις -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο διάταγμα για διαζευγμένους γονείς και άτομα με χρόνιες παθήσεις -VIDEO

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής και ο υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκος Κόκκινος, αναφέρθηκε πως εντός της ημέρας (24/03) εκδίδεται νέο διάταγμα.

Θα αφορά συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας σε σχέση με τα μέτρα που αφορούν περιορισμό των μετακινήσεων.

Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας, το νέο διάταγμα του υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου, θα υπάρχει πρόνοια ώστε να δίδονται οι ανάλογες διευκολύνσεις σε διαζευγμένους γονείς που θέλουν να επισκεφτούν τα παιδιά τους.

Επιπλέον, θα υπάρχουν πρόνοιες και για άτομα με ειδικές ανάγκες ή πρόσωπα με χρόνιες παθήσεις. Αυτή η ομάδα συμπολιτών μας θα μπορεί να μεταβαίνει σε ιατρικά κέντρα για εξειδικευμένες θεραπείες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE