ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Σας εκλιπαρούμε να μείνουμε σπίτι- Η μάχη θα δοθεί στις εντατικές» - Συγκλονίζει η ανακοίνωση για τους δύο νεκρούς

 ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  «Σας εκλιπαρούμε να μείνουμε σπίτι- Η μάχη θα δοθεί στις εντατικές» - Συγκλονίζει η ανακοίνωση για τους δύο νεκρούς

Δυστυχώς στην μάχη με την πανδημία την Τρίτη 24/3 χάσαμε δύο συνανθρώπους μας. Νεκροί είναι 63χρονος και 58χρονος με την ανακοίνωση να γίνεται στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

Στην ανακοίνωση, την οποία ανέγνωσε ο κ. Λοΐζου αναφέρεται ότι άντρας 63 ετών, Βρετανός Υπήκοος μόνιμος κάτοικος Κύπρου, με υποκείμενα νοσήματα, και ένα πρόσωπο 58 ετών Κύπριο υπήκοο με ελεύθερο ιστορικό είναι οι δύο νεκροί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE