ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Σας εκλιπαρούμε να μείνουμε σπίτι- Η μάχη θα δοθεί στις εντατικές» - Συγκλονίζει η ανακοίνωση για τους δύο νεκρούς

 ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  «Σας εκλιπαρούμε να μείνουμε σπίτι- Η μάχη θα δοθεί στις εντατικές» - Συγκλονίζει η ανακοίνωση για τους δύο νεκρούς

Δυστυχώς στην μάχη με την πανδημία την Τρίτη 24/3 χάσαμε δύο συνανθρώπους μας. Νεκροί είναι 63χρονος και 58χρονος με την ανακοίνωση να γίνεται στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

Στην ανακοίνωση, την οποία ανέγνωσε ο κ. Λοΐζου αναφέρεται ότι άντρας 63 ετών, Βρετανός Υπήκοος μόνιμος κάτοικος Κύπρου, με υποκείμενα νοσήματα, και ένα πρόσωπο 58 ετών Κύπριο υπήκοο με ελεύθερο ιστορικό είναι οι δύο νεκροί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE