Με ελληνικό C-130 θα μεταφερθούν ιατρικές προμήθειες από την Κίνα για την Κύπρο

Με ελληνικό C-130 θα μεταφερθούν ιατρικές προμήθειες από την Κίνα για την Κύπρο

Ελληνικό αεροσκάφος C-130 που θα μεταβεί την Κυριακή 29 Μαρτίου στην Κίνα για να παραλάβει ιατρικό υλικό που παρέχει η χώρα στον αγώνα κατά του κορωνοϊού θα μεταφέρει και μέρος της βοήθειας της Κίνας προς την Κύπρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ πρόκειται για βοήθεια, που ζήτησε το Υπουργείο Υγείας της Δημοκρατίας. Το υλικό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα μεταφερθεί στην Ελλάδα και από εκεί στην Κύπρο.
 
Ο Πρέσβης της Κίνας στη Λευκωσία, Huang Xingyuan, είχε αναφέρει την περασμένη Πέμπτη, σε ανάρτησή του στο Twitter, πως απεστάλη στην Κύπρο η πρώτη παρτίδα ιατρικών προμηθειών, που περιλάμβανε 1.000 προστατευτικές μάσκες τύπου FFP2, στο πλαίσιο της βοήθειας που προσφέρει η Κίνα για ενίσχυση της προσπάθειας περιορισμού της επιδημίας του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE