Κορωνοϊός-Ιταλία: Δράμα χωρίς τέλος. 743 νεκροί σε μια μέρα - Αυξηθηκε πάλι ο αριθμός

Κορωνοϊός-Ιταλία: Δράμα χωρίς τέλος. 743 νεκροί σε μια μέρα - Αυξηθηκε πάλι ο αριθμός

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία είναι 69.176. Οι νεκροί έφτασαν τους 6.820. Παράλληλα, 8.326 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

 

Τη Δευτέρα 23/3 το σύνολο κρουσμάτων του κορωνοϊού ήταν 63.927 και είχαν χάσει την ζωή τους, συνολικά, 6.077 άνθρωποι ενώ 7.432 είχαν ιαθεί.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 743 ασθενείς και καταγράφηκαν 5.249 νέα κρούσματα. 894 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

3.396 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 21.937 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 28.697 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Στην Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 30.703 και οι νεκροί 4.178 . Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 9.254 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 985. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 5.948, με 216 νεκρούς.

Σε σχέση με το προηγούμενο εικοσιτετράωρο, δυστυχώς, αυξάνεται και πάλι ο ρυθμός μετάδοσης του ιού, αλλά και ο αριθμός των νεκρών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE