ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμη ένα παιδάκι με συμπτώματα στο Μακάρειο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμη ένα παιδάκι με συμπτώματα στο Μακάρειο

Ακόμη ένα παιδάκι με συμπτώματα έχει μεταφερθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο και αναμένονται τα αποτελέσματα του δείγματος.

Σύμφωνα με Λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας το αγοράκι είναι 20 μήνων και παραπέμφθηκε από την περιοχή των Βρετανικών Βάσεων.

Έχει ήδη δώσει δείγμα και αναμένονται τα αποτελέσματα. Το αγοράκι έχει εισέλθει σε θάλαμο αρνητικής πίεσης που υπάρχει εντός του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, το παιδάκι παρουσιάζει δυσκολία στην αναπνοή, αλλά είναι σε ελεγχόμενη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

Στην περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας Κύπρου – Κίνας, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Αντιπρόεδρος της Κίνας κ. Χαν Τζενγκ, σε συνάντηση που είχαν, στη Νέα Υόρκη.