Δωρεά 50.000 μασκών από τον ιδιοκτήτη της Βαλένθια

Δωρεά 50.000 μασκών από τον ιδιοκτήτη της Βαλένθια

Προσφορά στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας από τον ιδιοκτήτη της Βαλένθια.

Ένας ακόμη άνθρωπος του αθλητισμού πρόσφερε στη μάχη κατά της πανδημίας.

Ο Πίτερ Λιμ, ιδιοκτήτης της Βαλένθια, έκανε δωρεά 50.000 μασκών στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας.

Ο εξοπλισμός που πρόσφερε ο επιχειρηματίας από την Σιγκαπούρη θα διατεθεί στο υγειονομικό και κοινωνικό προσωπικό της Βαλένθια που αγωνίζεται στην πρώτη γραμμή ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE