ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tελειώνει τον Μπαλοτέλι, ψάχνει για νέα ομάδα!

Tελειώνει τον Μπαλοτέλι, ψάχνει για νέα ομάδα!

Η Μπρέσια είναι απογοητευμένη από την παρουσία του Μάριο Μπαλοτέλι τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου και σύμφωνα με δημοσίευμα έχει αποφασίσει να διακόψει τη συνεργασία της μαζί του το καλοκαίρι.

H Μπρέσια ήθελε να επενδύσει σε ένα μεγάλο όνομα στην επιστροφή της στην Serie A έπειτα από δύο χρόνια παραμονής στη δεύτερη κατηγορία και έκανε υπέρβαση στο μπάτζετ της το καλοκαίρι του 2019 για τον επαναπατρισμό του Μάριο Μπαλοτέλι.

Αρκετοί χιλιάδες οπαδοί της ήταν στην επίσημη παρουσίαση του “Super Mario” για το καλωσόρισμα όμως τώρα, αρκετούς μήνες μετά, τα πάντα φαντάζουν διαφορετικά. Για αυτό την ευθύνη την είχε ο ίδιος ο παίκτης καθώς δεν έπεισε ούτε με την απόδοσή του στο χορτάρι (5 γκολ σε 19 παρουσίες ο μέχρι τώρα απολογισμός του) ούτε με τη στάση του έξω από αυτό όπου έδωσε λαβή με αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα.

Η συμπεριφορά του μάλιστα προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό ακόμα και των ίδιων των οπαδών των ροντινέλε, με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα με την Κάλιαρι τη στιγμή της αποβολής του.

Όλα αυτά φαίνεται πως θα έχουν τίμημα για τον Ιταλό επιθετικό, που μπορεί να υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ωστόσο σύμφωνα με την “Corriere della Sera” δεν πρόκειται να έχει δεύτερη ευκαιρία (σεζόν) στην Μπρέσια, που έχει πάρει την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία μαζί του.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η πρόσφατη τοποθέτηση του Μάριο Μπαλοτέλι στο Instagram πως “έπρεπε να επιστρέψει στην κορυφή η Γιουβέντους και μετά να διακοπεί το πρωτάθλημα ελέω κορωνοϊού” έφερε την οριστική ρήξη με τους διοικούντες τον ιταλικό σύλλογο, με τον Μίνο Ραϊόλα να ψάχνει από τώρα για την επόμενη ομάδα του.

Αυτή δεν αποκλείεται να είναι η Γαλατάσαραϊ, με την ιταλική εφημερίδα να αναφέρει πως ο διάσημος μάνατζερ του Μπαλοτέλι είναι σε επαφή μαζί της, με την Τσιμ Μπομ να είναι μία από τις λίγες ομάδες που εξακολουθούν να κρατούν ανοιχτή γραμμή για τον Ιταλό επιθετικό πιστεύοντας πως μπορούν να επενδύσουν στο ταλέντο του.

Πηγή: Sport24.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top