ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: H RCB Bank αλλάζει το όριο των ανέπαφων συναλλαγών

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  H RCB Bank αλλάζει το όριο των ανέπαφων συναλλαγών

Την αλλαγή του ορίου των ανέπαφων συναλλαγών στα POS τερματικά από 20EUR σε 50EUR εντός του δικτύου τερματικών της Τράπεζας λόγω της επιδημίας COVID-19, ως άμεσο μέτρο με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια τόσο όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης όσο και των καταναλωτών, ανακοίνωσε η RCB Bank Ltd.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, η ενέργεια αυτή στοχεύει σε ταχύτερη διαδικασία πληρωμής χωρίς την ανάγκη τοποθέτησης κωδικού PIN στα POS τερματικά.  Οι κάτοχοι καρτών είναι σε θέση να αυξήσουν τις ανέπαφες πληρωμές με ασφάλεια καθώς δεν χρειάζεται κωδικός σε συναλλαγές μικρότερες των 50EUR, όπως αναφέρεται.

Σημειώνεται ότι η αλλαγή του νέου καθορισμένου ορίου ισχύει άμεσα για όλες τις κάρτες VISA, American Express, και MasterCard.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE