ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: H RCB Bank αλλάζει το όριο των ανέπαφων συναλλαγών

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  H RCB Bank αλλάζει το όριο των ανέπαφων συναλλαγών

Την αλλαγή του ορίου των ανέπαφων συναλλαγών στα POS τερματικά από 20EUR σε 50EUR εντός του δικτύου τερματικών της Τράπεζας λόγω της επιδημίας COVID-19, ως άμεσο μέτρο με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια τόσο όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης όσο και των καταναλωτών, ανακοίνωσε η RCB Bank Ltd.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, η ενέργεια αυτή στοχεύει σε ταχύτερη διαδικασία πληρωμής χωρίς την ανάγκη τοποθέτησης κωδικού PIN στα POS τερματικά.  Οι κάτοχοι καρτών είναι σε θέση να αυξήσουν τις ανέπαφες πληρωμές με ασφάλεια καθώς δεν χρειάζεται κωδικός σε συναλλαγές μικρότερες των 50EUR, όπως αναφέρεται.

Σημειώνεται ότι η αλλαγή του νέου καθορισμένου ορίου ισχύει άμεσα για όλες τις κάρτες VISA, American Express, και MasterCard.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.