ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: H RCB Bank αλλάζει το όριο των ανέπαφων συναλλαγών

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  H RCB Bank αλλάζει το όριο των ανέπαφων συναλλαγών

Την αλλαγή του ορίου των ανέπαφων συναλλαγών στα POS τερματικά από 20EUR σε 50EUR εντός του δικτύου τερματικών της Τράπεζας λόγω της επιδημίας COVID-19, ως άμεσο μέτρο με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια τόσο όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης όσο και των καταναλωτών, ανακοίνωσε η RCB Bank Ltd.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, η ενέργεια αυτή στοχεύει σε ταχύτερη διαδικασία πληρωμής χωρίς την ανάγκη τοποθέτησης κωδικού PIN στα POS τερματικά.  Οι κάτοχοι καρτών είναι σε θέση να αυξήσουν τις ανέπαφες πληρωμές με ασφάλεια καθώς δεν χρειάζεται κωδικός σε συναλλαγές μικρότερες των 50EUR, όπως αναφέρεται.

Σημειώνεται ότι η αλλαγή του νέου καθορισμένου ορίου ισχύει άμεσα για όλες τις κάρτες VISA, American Express, και MasterCard.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE