ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: H RCB Bank αλλάζει το όριο των ανέπαφων συναλλαγών

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  H RCB Bank αλλάζει το όριο των ανέπαφων συναλλαγών

Την αλλαγή του ορίου των ανέπαφων συναλλαγών στα POS τερματικά από 20EUR σε 50EUR εντός του δικτύου τερματικών της Τράπεζας λόγω της επιδημίας COVID-19, ως άμεσο μέτρο με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια τόσο όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης όσο και των καταναλωτών, ανακοίνωσε η RCB Bank Ltd.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, η ενέργεια αυτή στοχεύει σε ταχύτερη διαδικασία πληρωμής χωρίς την ανάγκη τοποθέτησης κωδικού PIN στα POS τερματικά.  Οι κάτοχοι καρτών είναι σε θέση να αυξήσουν τις ανέπαφες πληρωμές με ασφάλεια καθώς δεν χρειάζεται κωδικός σε συναλλαγές μικρότερες των 50EUR, όπως αναφέρεται.

Σημειώνεται ότι η αλλαγή του νέου καθορισμένου ορίου ισχύει άμεσα για όλες τις κάρτες VISA, American Express, και MasterCard.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE