Πώς πληρώνονται τα πρόστιμα για όσους παραβιάζουν τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας

Πώς πληρώνονται τα πρόστιμα για όσους παραβιάζουν τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας

Ανακοίνωση σε σχέση με την πληρωμή εξωδίκων προστίμων τα οποία εκδίδονται από την Αστυνομία βάση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, εξέδωσε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Αστυνομία υπενθυμίζει το κοινό, ότι ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα εξώδικα πρόστιμα, περιλαμβανομένων και αυτών που εκδίδονται με βάση τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο, θα πρέπει να πληρώνονται ως ακολούθως:

Σε οποιαδήποτε Εμπορική Τράπεζα που έχει συμβληθεί με τον πάροχο ή με τους παρόχους πληρωμών που επιλέγει η Δημοκρατία (πάροχος είναι η εταιρία Jcc Payment Systems Ltd), εφόσον η Εμπορική Τράπεζα συμφωνεί να αποδέχεται πληρωμές εξωδίκων ρυθμίσεων.

Επίσης, οι πληρωμές μπορούν να γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.jccsmart.com/police/4888541

Σημειώνεται ότι, τα εξώδικα πληρώνονται σε διάστημα 15 ημερών, ενώ σε περίπτωση παράλειψης, το ποσό του προστίμου, αυξάνεται κατά το ήμισυ και δίνεται επιπρόσθετη διορία για άλλες 15 ημέρες. Αν και τότε το εξώδικο πρόστιμο δεν πληρωθεί, τότε συμπληρώνεται φάκελος και η υπόθεση οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.