LIFESTYLE

Στο νοσοκομείο η κόρη της Ελένης Χατζίδου – Έκανε τεστ κορωνοϊού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο νοσοκομείο η κόρη της Ελένης Χατζίδου – Έκανε τεστ κορωνοϊού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η νοσηλεία της κορούλας της Ελένης Χατζίδου, Δήμητρας Μελίτας έφερε αναστάτωση στην τραγουδίστρια και τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου θέλησε, μάλιστα, να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία από το νοσοκομείο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“3η ημέρα στο νοσοκομείο… Δεν περνούσαν τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα… Μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο λόγω πυρετού αντιμετωπίσαμε τη μπέμπα σαν πιθανό κρούσμα και μας βάλανε σε ένα δωμάτιο απομονωμένους” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου στο προφίλ της.

“Μέσω ενδοεπικοινωνίας, το προσωπικό μου έδινε οδηγίες τι να κάνω στο μωράκι για να αποφεύγουν να μπαινοβγαίνουν πολύ και όταν χρειαζόταν να μπούνε μέσα, φορούσαν αυτές τις ολόσωμες στολές που βλέπεις στην τηλεόραση… Βλέπαμε το μπαμπά μας απ’ το παράθυρο (μένει έξω απ’ το νοσοκομείο στο αμάξι όλες αυτές τις μέρες) μιας και το δωμάτιο μας κοιτούσε στο δρόμο, ευτυχώς, αφού δεν επιτρεπόταν να ανεβεί κανένας στον όροφο που ήμασταν, πόσο μάλλον στο δωμάτιο… Όλα όπως τα ακούς και τα βλέπεις στην τηλεόραση… Τα μέτρα δρακόντεια! Χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ για αυτό” συμπλήρωσε.

Μετά από αναμονή μιας μέρας μας ανακοίνωσαν ότι είναι αρνητικό το τεστ κορονοϊού. Αλλάξαμε όροφο και περιμένουμε τα αποτελέσματα απ τις υπόλοιπες εξετάσεις… Μπορείτε να φανταστείτε την ψυχολογία μας τη διάρκεια της αναμονής αλλά και τώρα με όλα αυτά που ακούμε κ βλέπουμε” κατέληξε η Ελένη Χατζίδου στο μήνυμα της.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top