ΠΑΦΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστό το Επαρχιακό Δικαστήριο μετά τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος

ΠΑΦΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστό το Επαρχιακό Δικαστήριο μετά τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στο προσωπικού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Συγκεκριμένα, τo Eπαρχιακό Δικαστήριο Πάφου θα είναι κλειστό για όλους για τις επόμενες 48 ώρες για σκοπούς απολύμανσης του, αφού εντοπίστηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα στο προσωπικό του.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάφου καλεί τους δικηγόρους να μην μεταβούν στους χώρους του δικαστικού μεγάρου Πάφου γιατί δεν θα υπάρχει πρόσβαση .

Επιπρόσθετα ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάφου καλεί τα μέλη του , όπως παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του για διευκόλυνση τους.

Σε σχέση με τα επείγοντα περιστατικά, προστίθεται στην ανακοίνωση, το Πρωτοκολλητείο θα επικοινωνήσει απευθείας μαζί τους για τις αναγκαίες διευθετήσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE