ΠΑΦΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστό το Επαρχιακό Δικαστήριο μετά τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος

ΠΑΦΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστό το Επαρχιακό Δικαστήριο μετά τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στο προσωπικού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Συγκεκριμένα, τo Eπαρχιακό Δικαστήριο Πάφου θα είναι κλειστό για όλους για τις επόμενες 48 ώρες για σκοπούς απολύμανσης του, αφού εντοπίστηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα στο προσωπικό του.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάφου καλεί τους δικηγόρους να μην μεταβούν στους χώρους του δικαστικού μεγάρου Πάφου γιατί δεν θα υπάρχει πρόσβαση .

Επιπρόσθετα ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάφου καλεί τα μέλη του , όπως παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του για διευκόλυνση τους.

Σε σχέση με τα επείγοντα περιστατικά, προστίθεται στην ανακοίνωση, το Πρωτοκολλητείο θα επικοινωνήσει απευθείας μαζί τους για τις αναγκαίες διευθετήσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ντόναλντ Τραμπ: «Σε δύο εβδομάδες» θα ξέρει αν θα επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

Ντόναλντ Τραμπ: «Σε δύο εβδομάδες» θα ξέρει αν θα επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι «σε δύο εβδομάδες» θα γνωρίζει εάν είναι εφικτό να επιτευχθεί πρόοδος στην προσπάθειά του να βάλει τέλος στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, εγείροντας ξανά την πιθανότητα να επιβάλει κυρώσεις στη Μόσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE