ΚΥΠΡΟΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Πλασαρίστηκε η θέση ότι είχαμε ρεκόρ παραβάσεων - Άλλα λένε οι αριθμοί

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Πλασαρίστηκε η θέση ότι είχαμε ρεκόρ παραβάσεων - Άλλα λένε οι αριθμοί

Επιχειρήθηκε να πλασαριστεί η θέση ότι είχαμε ρεκόρ παραβάσεων από ατίθασους συμπολίτες μας.

Αυτό δεν τεκμηριώνεται. Ή τουλάχιστον αυτή η θέση δεν μπορεί να υποστηριχθεί με βάσιμα επιχειρήματα.

Οι παραβάτες στους μέχρι στιγμής αυστηρούς ελέγχους της Αστυνομίας και μετά από τα διατάγματα περιορισμού διακινήσεων, δεν ξεπέρασαν το 4,3%.

Παραθέτουμε στοιχεία των τελευταίων τριών ημερών: 370 καταγγελίες μετά από 8.955 ελέγχους (4,13%), 455 καταγγελίες μετά από 10.494 ελέγχους (4,3%), 121 καταγγελίες μετά από 3.332 ελέγχους (3,6%). Ουδέν σχόλιο.

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE