ΚΥΠΡΟΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Πλασαρίστηκε η θέση ότι είχαμε ρεκόρ παραβάσεων - Άλλα λένε οι αριθμοί

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Πλασαρίστηκε η θέση ότι είχαμε ρεκόρ παραβάσεων - Άλλα λένε οι αριθμοί

Επιχειρήθηκε να πλασαριστεί η θέση ότι είχαμε ρεκόρ παραβάσεων από ατίθασους συμπολίτες μας.

Αυτό δεν τεκμηριώνεται. Ή τουλάχιστον αυτή η θέση δεν μπορεί να υποστηριχθεί με βάσιμα επιχειρήματα.

Οι παραβάτες στους μέχρι στιγμής αυστηρούς ελέγχους της Αστυνομίας και μετά από τα διατάγματα περιορισμού διακινήσεων, δεν ξεπέρασαν το 4,3%.

Παραθέτουμε στοιχεία των τελευταίων τριών ημερών: 370 καταγγελίες μετά από 8.955 ελέγχους (4,13%), 455 καταγγελίες μετά από 10.494 ελέγχους (4,3%), 121 καταγγελίες μετά από 3.332 ελέγχους (3,6%). Ουδέν σχόλιο.

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.