ΚΥΠΡΟΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Πλασαρίστηκε η θέση ότι είχαμε ρεκόρ παραβάσεων - Άλλα λένε οι αριθμοί

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Πλασαρίστηκε η θέση ότι είχαμε ρεκόρ παραβάσεων - Άλλα λένε οι αριθμοί

Επιχειρήθηκε να πλασαριστεί η θέση ότι είχαμε ρεκόρ παραβάσεων από ατίθασους συμπολίτες μας.

Αυτό δεν τεκμηριώνεται. Ή τουλάχιστον αυτή η θέση δεν μπορεί να υποστηριχθεί με βάσιμα επιχειρήματα.

Οι παραβάτες στους μέχρι στιγμής αυστηρούς ελέγχους της Αστυνομίας και μετά από τα διατάγματα περιορισμού διακινήσεων, δεν ξεπέρασαν το 4,3%.

Παραθέτουμε στοιχεία των τελευταίων τριών ημερών: 370 καταγγελίες μετά από 8.955 ελέγχους (4,13%), 455 καταγγελίες μετά από 10.494 ελέγχους (4,3%), 121 καταγγελίες μετά από 3.332 ελέγχους (3,6%). Ουδέν σχόλιο.

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE