ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πως ήταν το μεσημέρι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού -Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πως ήταν το μεσημέρι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού -Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δρόμος που θυμίζει χώρα – φάντασμα λόγω των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον κορωνοϊό, αποτυπώνει ο φωτογραφικός φακός.

Συγκεκριμένα στον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Λευκωσίας το μεσημέρι της Τετάρτης 01/04, η όψη ήταν εντελώς διαφορετική.

Δεν κυκλοφορούσαν σχεδόν καθόλου αυτοκίνητα με εξαίρεση πολύ λίγα που το πιο πιθανόν να πήγαιναν για εργασία.

Μάλιστα οι λιγοστοί που κυκλοφόρησαν πέρασαν από έλεγχο της Αστυνομίας όπως διατυπώνουν οι πιο κάτω φωτογραφίες (από τον αναγνώστη μας κ. Κώστα Κ.) :

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.