ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πως ήταν το μεσημέρι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού -Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πως ήταν το μεσημέρι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού -Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δρόμος που θυμίζει χώρα – φάντασμα λόγω των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον κορωνοϊό, αποτυπώνει ο φωτογραφικός φακός.

Συγκεκριμένα στον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Λευκωσίας το μεσημέρι της Τετάρτης 01/04, η όψη ήταν εντελώς διαφορετική.

Δεν κυκλοφορούσαν σχεδόν καθόλου αυτοκίνητα με εξαίρεση πολύ λίγα που το πιο πιθανόν να πήγαιναν για εργασία.

Μάλιστα οι λιγοστοί που κυκλοφόρησαν πέρασαν από έλεγχο της Αστυνομίας όπως διατυπώνουν οι πιο κάτω φωτογραφίες (από τον αναγνώστη μας κ. Κώστα Κ.) :

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE