ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πως ήταν το μεσημέρι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού -Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πως ήταν το μεσημέρι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού -Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δρόμος που θυμίζει χώρα – φάντασμα λόγω των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον κορωνοϊό, αποτυπώνει ο φωτογραφικός φακός.

Συγκεκριμένα στον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Λευκωσίας το μεσημέρι της Τετάρτης 01/04, η όψη ήταν εντελώς διαφορετική.

Δεν κυκλοφορούσαν σχεδόν καθόλου αυτοκίνητα με εξαίρεση πολύ λίγα που το πιο πιθανόν να πήγαιναν για εργασία.

Μάλιστα οι λιγοστοί που κυκλοφόρησαν πέρασαν από έλεγχο της Αστυνομίας όπως διατυπώνουν οι πιο κάτω φωτογραφίες (από τον αναγνώστη μας κ. Κώστα Κ.) :

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE