ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πως ήταν το μεσημέρι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού -Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πως ήταν το μεσημέρι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού -Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δρόμος που θυμίζει χώρα – φάντασμα λόγω των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον κορωνοϊό, αποτυπώνει ο φωτογραφικός φακός.

Συγκεκριμένα στον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Λευκωσίας το μεσημέρι της Τετάρτης 01/04, η όψη ήταν εντελώς διαφορετική.

Δεν κυκλοφορούσαν σχεδόν καθόλου αυτοκίνητα με εξαίρεση πολύ λίγα που το πιο πιθανόν να πήγαιναν για εργασία.

Μάλιστα οι λιγοστοί που κυκλοφόρησαν πέρασαν από έλεγχο της Αστυνομίας όπως διατυπώνουν οι πιο κάτω φωτογραφίες (από τον αναγνώστη μας κ. Κώστα Κ.) :

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE