ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πως ήταν το μεσημέρι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού -Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πως ήταν το μεσημέρι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού -Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δρόμος που θυμίζει χώρα – φάντασμα λόγω των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον κορωνοϊό, αποτυπώνει ο φωτογραφικός φακός.

Συγκεκριμένα στον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Λευκωσίας το μεσημέρι της Τετάρτης 01/04, η όψη ήταν εντελώς διαφορετική.

Δεν κυκλοφορούσαν σχεδόν καθόλου αυτοκίνητα με εξαίρεση πολύ λίγα που το πιο πιθανόν να πήγαιναν για εργασία.

Μάλιστα οι λιγοστοί που κυκλοφόρησαν πέρασαν από έλεγχο της Αστυνομίας όπως διατυπώνουν οι πιο κάτω φωτογραφίες (από τον αναγνώστη μας κ. Κώστα Κ.) :

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE