ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα- 24 πρόσωπα «έτρωγαν και έπιναν» σε διαμέρισμα- «Βροχή» τα εξώδικα στο «κορωνο-πάρτι»

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα- 24 πρόσωπα «έτρωγαν και έπιναν» σε διαμέρισμα- «Βροχή» τα εξώδικα στο «κορωνο-πάρτι»

Κάποιοι επιμένουν έχουν γραμμένα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα διατάγματα (βλ. Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο) που εκδόθηκαν για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Τρανταχτό παράδειγμα αυτό που έγινε το βράδυ της Τρίτης 31/3 σε διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρνακας. Τόσο αδιαφόρησαν για τα διατάγματα αλλά και τις ποινές που 24 αλλοδαποί (Ινδοί στην καταγωγή) έτρωγαν και έπιναν εντός υποστατικού.

Η Αστυνομία μετά από σχετική αξιολόγηση πληροφορίας γύρω στις 21:30 έκανε «ντου» στο διαμέρισμα, όπου και εντόπισε τους 24 Ινδούς να διασκεδάζουν, τρώγοντας και πίνοντας.

Φαίνεται όμως πως η μπουκιά θα τους «έκατσε στο στομάχι» καθώς τα μέλη της Αστυνομίας μπορεί να μην τους συνέλαβαν, ωστόσο έπεσαν βροχή τα εξώδικα  για το «κορωνο-πάρτι».

Τυχεροί οι Ινδοί που θα πληρώσουν από 150 ευρώ ο καθένας καθώς το πρόστιμο τις επόμενες μέρες ανεβαίνει στα 300 ευρώ.

Και μη χειρότερα……

 

Στ. Στυλιανού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πανέτοιμος να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Χάθηκε πολύς χρόνος»

Πανέτοιμος να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Χάθηκε πολύς χρόνος»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζει εκ νέου πως είναι πανέτοιμος - ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα - να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η άμεση επανέναρξη συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE