Αλκή Ορόκλινη: Έπεσαν οι υπογραφές με Ορφανού

Αλκή Ορόκλινη: Έπεσαν οι υπογραφές με Ορφανού

Η Αλκή Ορόκλινη ανακοίνωσε σήμερα την συνεργασία της με τον Ανδρέα Ορφανού.

Η ενημέρωση από τον λογαριασμό της ομάδας στο Facebook:

Καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένεια της Αλκής τον Ανδρέα Ορφανού. Ο Ορφανού είναι γέννημα-θρέμμα της Αλκής καθώς υπήρξε και παλαιότερα μέλος της.

Γεννήθηκε στις 28/05/1986 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Την περσινή περίοδο ήταν βασικό στέλεχος της Ελπίδας Ξυλοφάγου.

Ο ποδοσφαιριστής παρευρέθηκε στα γραφεία της ομάδας, υπέγραψε το συμβόλαιό του και φωτογραφήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Άντη Λόππα.

Το Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.