Σκύλος για πολύ ακριβά γούστα – Κοστίζει 200.000$ και ακούει σε τρεις γλώσσες

Σκύλος για πολύ ακριβά γούστα – Κοστίζει 200.000$ και ακούει σε τρεις γλώσσες

Ο πιο ακριβός σκύλος στον κόσμο είναι ο γερμανικός ποιμενικός K-9, ο οποίος απευθύνεται σε πλούσιους που μπορούν να πληρώσουν πάνω από 200.000 δολάρια για να τον αποκτήσουν!

Ο ιδρυτής Harrison Prather της εταιρείας εκπαίδευσης σκύλων στη Νότια Καρολίνα, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί στις αρχές του 1970 όταν άρχισε να εκπαιδεύει σκύλους, για λογαριασμό της αμερικανικής κυβέρνησης δήλωσε για την συγκεκριμένη ράτσα: «Τα καλύτερα ζώα εισάγονται από την Γερμανία και έχουν την δυνατότητα να εκτελούν εντολές σε τρεις γλώσσες: αγγλικά, γερμανικά και άλλη μία ξένη γλώσσα».

ghjmdghjd.png

Ο γερμανικός ποιμενικός K-9 μαθαίνει πως θα συμπεριφέρεται σε γραφεία, εταιρείες, κότερα και αεροπλάνα, ώστε να μην δημιουργεί κανένα πρόβλημα στους ανθρώπους που φυλάει. Είναι φιλικός με τα παιδιά και τα άλλα ζώα και προστατευτικός με τα αφεντικά τους.

Η τιμή για ένα κουτάβι της συγκεκριμένης κατηγορίας ξεκινά από τα 35.000 δολάρια, ενώ ανάλογα με την καταγωγή, φτάνει ακόμα και τα 80.000 δολάρια.

Μάλιστα η Julia που βλέπετε στην φωτογραφία ήταν ο πιο ακριβός σκύλος σωματοφύλακας που πωλήθηκε ποτέ. Κόστισε 230.000 δολάρια και πουλήθηκε σε έναν ζάπλουτο επιχειρηματία από την Μινεάπολη.

harrison-k-9-german-shepherd-guard-dogs-1.jpg
Η Julia ήταν σύμφωνα με τον εκπαιδευτή της πανέξυπνη! «Ήταν σχεδόν άνθρωπος» είχε δηλώσει. «Ήταν άγρια με όσους την απειλούσαν, φιλική με τα παιδιά και προστατευτική με το αφεντικό της. Ήταν ένας πραγματικός σωματοφύλακας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ Τραμπ με Πούτιν στην Αλάσκα - Στρώθηκε το κόκκινο χαλί

LIVE - Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ Τραμπ με Πούτιν στην Αλάσκα - Στρώθηκε το κόκκινο χαλί

Η παγκόσμια κοινότητα στέφει το βλέμμα της στην Αλάσκα, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθούν τετ-α-τετ σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής. Με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι δύο ηγέτες κάθονται στο ίδιο τραπέζι επιδιώκοντας «ένα νέο μομέντουμ» στις σχέσεις Ουάσιγκτον–Μόσχας. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE