ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Από τις 20:00 (03/04) οι παραβάτες πληρώνουν 300 ευρώ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Από τις 20:00 (03/04) οι παραβάτες πληρώνουν 300 ευρώ

Οι παραβάτες των διαταγμάτων που έχουν να κάνουν με τους περιορισμούς στις διακινήσεις, από η ώρα 20:00 της Παρασκευής (03/04) τιμωρούνται με εξώδικο πρόστιμο 300 ευρώ, κι όχι με 150 που ίσχυε μέχρι τώρα.

Τα μέλη της αστυνομικής δύναμης έλαβαν σχετικές οδηγίες μετά και από τη ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου από τη Βουλή, νωρίτερα εντός της ημέρας, όπως από η ώρα 20:00 εφαρμόσουν το νέο μέτρο που προνοεί εξώδικο πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Στο μεταξύ, από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής (03/04) μέχρι τις 18:00 το απόγευμα η Αστυνομία προχώρησε σε 1.458 ελέγχους υποστατικών και προέβη σε 14 καταγγελίες, ενώ μετά από 15.559 ελέγχους για διακίνηση πεζών και οχημάτων την ίδια χρονική περίοδο έκανε 139 καταγγελίες.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE