ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Από τις 20:00 (03/04) οι παραβάτες πληρώνουν 300 ευρώ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Από τις 20:00 (03/04) οι παραβάτες πληρώνουν 300 ευρώ

Οι παραβάτες των διαταγμάτων που έχουν να κάνουν με τους περιορισμούς στις διακινήσεις, από η ώρα 20:00 της Παρασκευής (03/04) τιμωρούνται με εξώδικο πρόστιμο 300 ευρώ, κι όχι με 150 που ίσχυε μέχρι τώρα.

Τα μέλη της αστυνομικής δύναμης έλαβαν σχετικές οδηγίες μετά και από τη ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου από τη Βουλή, νωρίτερα εντός της ημέρας, όπως από η ώρα 20:00 εφαρμόσουν το νέο μέτρο που προνοεί εξώδικο πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Στο μεταξύ, από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής (03/04) μέχρι τις 18:00 το απόγευμα η Αστυνομία προχώρησε σε 1.458 ελέγχους υποστατικών και προέβη σε 14 καταγγελίες, ενώ μετά από 15.559 ελέγχους για διακίνηση πεζών και οχημάτων την ίδια χρονική περίοδο έκανε 139 καταγγελίες.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.