ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Από τις 20:00 (03/04) οι παραβάτες πληρώνουν 300 ευρώ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Από τις 20:00 (03/04) οι παραβάτες πληρώνουν 300 ευρώ

Οι παραβάτες των διαταγμάτων που έχουν να κάνουν με τους περιορισμούς στις διακινήσεις, από η ώρα 20:00 της Παρασκευής (03/04) τιμωρούνται με εξώδικο πρόστιμο 300 ευρώ, κι όχι με 150 που ίσχυε μέχρι τώρα.

Τα μέλη της αστυνομικής δύναμης έλαβαν σχετικές οδηγίες μετά και από τη ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου από τη Βουλή, νωρίτερα εντός της ημέρας, όπως από η ώρα 20:00 εφαρμόσουν το νέο μέτρο που προνοεί εξώδικο πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Στο μεταξύ, από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής (03/04) μέχρι τις 18:00 το απόγευμα η Αστυνομία προχώρησε σε 1.458 ελέγχους υποστατικών και προέβη σε 14 καταγγελίες, ενώ μετά από 15.559 ελέγχους για διακίνηση πεζών και οχημάτων την ίδια χρονική περίοδο έκανε 139 καταγγελίες.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE