ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 103 καταγγελίες μέσα σε 12ώρες για άσκοπες μετακινήσεις και 2 για υποστατικά

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 103 καταγγελίες μέσα σε 12ώρες για άσκοπες μετακινήσεις και 2 για υποστατικά

Συνεχίζουν σταθερά να παραβιάζουν το Διάταγμα κάποιοι απο τους πολιτές στην Κυπριακή Δημοκρατία θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό τους όσο και τους γύρω τους.

Σε συνολικά 103 καταγγελίες οδηγών και πεζών προέβη η Αστυνομία στο πλαίσιο των 3.028 ελέγχων που διενέργησε από τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής  (3/4)μέχρι τις 6 το πρωί του Σαββάτου (4/4) για παραβίαση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορία που επιβλήθηκαν για ανάσχεση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ταυτόχρονα διενήργησε 1.225 ελέγχους σε υποστατικά με δυο καταγγελίες .

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.