ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Αρχίζει ο διαγωνισμός για νέους δημοσιογράφους

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Αρχίζει ο διαγωνισμός για νέους δημοσιογράφους

Ο διαγωνισμός Youth4Regions για το 2020 για νέους δημοσιογράφους που καλύπτουν θέματα των περιφερειών, ανακοινώθηκε σήμερα από την Κομισιόν. Από σήμερα, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό και με βάση την αίτησή τους, θα επιλεγούν 33 νικητές.

Θα προσκληθούν στις Βρυξέλλες κατά την Εβδομάδα της ΕΕ για τις Περιφέρειες και τις Πόλεις, που αναμένεται να πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2020, όπου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν σεμινάρια, να λάβουν καθοδήγηση από καθιερωμένους δημοσιογράφους, να συνεργαστούν με τους τελευταίους στην αίθουσα τύπου και να επισκεφθούν τα θεσμικά όργανα της ΕΕ και οργανώσεις μέσων ενημέρωσης.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα διαγωνιστούν επίσης για το βραβείο Megalizzi - Niedzielski. Οι αιτήσεις είναι ευπρόσδεκτες από τα κράτη μέλη της ΕΕ, τις γειτονικές και τις υπό προσχώρηση χώρες. Το έντυπο αίτησης και οι όροι συμμετοχής είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα του προγράμματος, www.youth4regions.eu, μέχρι τις 13 Ιουλίου 2020. Έρευνα μεταξύ των πρώην συμμετεχόντων στο πρόγραμμα διαπίστωσε ότι το 18% των ερωτηθέντων έλαβε προσφορά εργασίας χάρη στο πρόγραμμα και ότι το 97% θεώρησε ότι το πρόγραμμα τους βοήθησε να βελτιώσουν την κατανόησή τους για την ΕΕ και την περιφερειακή πολιτική.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE