ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΔΗΜ.ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Ολοκληρώνεται η δειγματοληψία για κορωνοϊό

ΔΗΜ.ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Ολοκληρώνεται η δειγματοληψία για κορωνοϊό

Ολοκληρώνεται τη Τρίτη (7/ στο χώρο του Δημοτικού Ιατρείου Αραδίππου η λήψη δειγμάτων από δημότες για εξέταση κορωνοϊού, ύστερα από τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων στη περιοχή, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Ευάγγελος Ευαγγελίδης.



Πρόσθεσε ότι «σήμερα ολοκληρώνεται η δειγματοληψία για κορωνοϊό που άρχισε εδώ και λίγες μέρες σε δημότες της Αραδίππου, μετά την απόφαση που λήφθηκε για οργανωμένη και στοχευμένη λήψη δειγμάτων. Για τη δειγματοληψία δόθηκε προτεραιότητα σε άτομα της πρώτης γραμμής, δηλαδή εργαζόμενους σε φούρνους, περίπτερα, σουπερμάρκετ, φαρμακεία και άλλους χώρους όπου συχνάζει κόσμος, άτομα που ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα και δημότες που ενδιαφέρθηκαν να υποβληθούν στην συγκεκριμένη εξέταση».

Σύμφωνα με τον κ. Ευαγγελίδη «σήμερα θα γίνουν περισσότερα από 250 δειγματοληψίες και ευελπιστούμε ότι με την ολοκλήρωση της ενέργειας αυτής, θα καταγραφεί και η πραγματική εικόνα της ανησυχίας του κόσμου αλλά και της κυβέρνησης για την Αραδίππου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Δήμαρχος είπε ότι «ο Δήμος βρίσκεται δίπλα στους δημότες, δεν εφησυχάζει, συνεχίζονται τα μέτρα περιορισμού των κατοίκων και λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις. Καλούμε τους δημότες της Αραδίππου να επικοινωνούν με τον Δήμο σε περίπτωση που έχουν ανησυχίες ή χρειαστούν οτιδήποτε ούτως ώστε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί το πρόβλημα του κορωνοϊού».

Σε άλλη ερώτηση ο κ. Ευαγγελίδης απάντησε πως «ο κόσμος της Αραδίππου φαίνεται να ανακουφίστηκε από τα αποτελέσματα της τελευταίας δειγματοληψίας που έγινε στους δημότες. Την ίδια ώρα όμως και εν αναμονή των αποτελεσμάτων της σημερινής δειγματοληψίας, θα πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί, να τηρούν με ευλάβεια τα Διατάγματα του Υπουργείου Υγείας και να είναι σίγουροι ότι όλοι μαζί, ενωμένοι όπως πάντα, θα ξεπεράσουμε και αυτό το πρόβλημα»

Σημειώνεται ότι από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού και με τις συνολικά 525 δειγματοληψίες που έγιναν στον Δήμο Αραδίππου τις τελευταίες μέρες, τα θετικά κρούσματα ανέρχονται στα 45.

Εξάλλου καθ’όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ιδιοκτήτες καταστημάτων και υποστατικών πρώτης γραμμής, ανέβαζαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τα αρνητικά αποτελέσματα για τον κορωνοϊό, τόσο των δικών τους αναλύσεων, όσο και του προσωπικού τους, σημειώνοντας ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για τους ίδιους και τους πελάτες τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top