ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ: Θα είναι αυτοχειρία ο εφησυχασμός - Συγκρατημένη αισιοδοξία

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ: Θα είναι αυτοχειρία ο εφησυχασμός - Συγκρατημένη αισιοδοξία

Ο μειωμένος αριθμός κρουσμάτων από κορωνοϊό που καταγράφηκε χθες για 3η συνεχόμενη ημέρα, «μας επιτρέπει να νιώθουμε συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά και την ελπίδα πως τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που εφαρμόστηκαν άρχισαν να έχουν απτά αποτελέσματα», αναφέρει, σε ανακοίνωση της, η Δημοκρατική Παράταξη.

«Βέβαια, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η παραμικρή χαλάρωση ή εφησυχασμός την δεδομένη περίοδο θα συνιστούσε αυτοχειρία», προσθέτει.
 
Η Δημοκρατική Παράταξη εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στη μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού που έδειξε πειθαρχία στην εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων και συνέβαλαν καθοριστικά στον περιορισμό της εξάπλωσης του θανατηφόρου ιού, καθώς και στους επαγγελματίες υγείας, το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, τους νοσηλευτές και τον καθένα ξεχωριστά για τη μάχη που δίνουν καθημερινά να σώζουν τις ζωές συνανθρώπων μας και κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.